Ingrédients (par personne) :
-
1 escalope de veau
-
1 Œuf
-
Chapelure
-
Farine
-
1 Tomate
-
½ Aubergine
-
1 Cs de persil frais haché
-
2 Gousses d’ail
Préparation :
Pour
l'escalope: Recouvrez l'escalope de farine et trempez dans l'œuf battu. Recouvrez la ensuite généreusement de
chapelure et direction poêle bien huilée et chauffée!
Couper
l’aubergine en tranches fines dans le sens de la longueur, humidifier avec de l’huile
d’olive. Lavez une belle tomate et retirer la tête à l’aide d’un couteau.
Hachez finement l’ail et le persil. Enfoncez-en un peu dans la tomate et
répartissez le reste sur les lamelles d’aubergine. Placez les légumes dans un
plat allant au four et enfourner pendant une demi heure à 150°C.
English version / Veal Milanese, tomato & eggplant with
garlic and parsley baked in oven
Ingredients
(per pers):
-
1
veal escalope
-
1
tomato
-
½
Eggplant
-
2
garlic cloves
-
1
Ss of fresh parsley
-
1
Egg
-
1
Ss of flour
-
3
Ss of breadcrumbs
Instructions:
In a plate
put a soup spoon of flour in a side and your 3 soup spoons of breadcrumbs on
the other side. In a soup plate, beat your egg using a fork. Dab your veal
escalope on the flour, soak it on the egg, then dab well with breadcrumbs.
Grill on a hot frying pan with a good trickle of sunflower oil.
With a
sharp knife, cut your eggplant lengthwise. Be careful when you’re cutting
because all slivers will be very thin you could easily break it. Remove the
head of tomato. Mince garlic cloves and fresh parsley. Put your tomato and
eggplant slices in a dish, spray eggplant with olive oil then, spread minced
garlic and parsley on eggplant and stuff the tomato with it. Leave bake for 30
minutes into oven at 300 F (150°C).
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